Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Demirezen: Çınarlı'da uyuşturucuya geçit yok”

Demirezen:  Çınarlı

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkulu ilçe binasında ziyaret etti.

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul`u ilçe binasında ziyaret etti.
Mahallerinin Bandırma gündemine uyuşturucu ve uyuşturucu operasyonlarıyla gelmesinden rahatsızlık duyduklarını dile getiren Dernek Başkanı Demirezen, Artık mahallemizin uyuşturucuyla anılmasını istemiyoruz. Bunun için Çağdaş Gençlik Derneği`ni kurduk. Derneğimiz bünyesinde düzenlediğimiz etkinliklerle gençlerimizi sosyal aktivitelerin içine çekmek istiyoruz. Bu gençlerin kazanılması lazım. Bundan 15-20 sene önce dostluğun ve kardeşliğin sembolü olan mahallemiz artık uyuşturucu operasyonlarıyla gündeme geliyor. Buda bize derneğimize ciddi imaj kaybına neden oluyor ”dedi.
MHP İlçe Başkanı Erkul: Yasal düzenlemeler şart”
MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul'da konuşmasında Çınarlı Mahallesinin sık sık uyuşturucu operasyonlarıyla gündeme gelmesi hem ilçe hem de mahalle sakinleri açısında olumsuz bir gelişmedir” diye konuştu.
Erkul Bu konuda hamasi nutuklardan çok yasal değişikler yapılması gereklidir. İktidar partisinin Bandırma Belediye Meclis Üyeleri hamasi nutuklar atmak yerine bölge milletvekilleriyle irtibata geçerek uyuşturucuyla mücadeleyle ilgili yasal düzenlemelerin yapılması gerekli gayreti göstermelidirler. Bundan bir hafta önce  yapılan uyuşturucu operasyonunda 140 adet extacy, 30 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız silah ve o silaha ait 20 adet mermi ele geçirilen E.U. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. Uyuşturucuyla mücadele güvenlik güçlerinin olduğu kadar kanun koyucularının da görevidir. Buradan iktidar partisinin milletvekillerine seslenmek istiyorum. Uyuşturucuyla mücadele konusunda gerekli yasal düzenlemeyi yapın” şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu